Μάνατζερ του Μιλουτίνοφ: «Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πληρωθεί»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019, 15:47
Μάνατζερ του Μιλουτίνοφ: «Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πληρωθεί»

Για το θέμα που έχει προκύψει στον Ολυμπιακό με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε θέση, μέσω των social media, o εκπρόσωπος του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δημητρόπουλος τόνισε ότι οι καθυστερήσεις πληρωμών είναι παγκόσμιο φαινόμενο και δεν αφορά αποκλειστικά τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πάρει τα χρήματά του.

Μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Σέρβου άσου ξεκαθάρισε πως η τύχη του παίκτη είναι στα χέρια των Πειραιωτών επισημαίνοντας πως σε περίπτωση που ο πελάτης του θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τότε θα είναι 100% αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του «… για την ομάδα που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στη γη, έχει δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός ότι σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και σε μεγάλο αριθμό ομάδων στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και ομάδων της Ευρωλίγκας, του Eurocup, του BCL, της ACB, της ιταλικής, της τουρκικής, της ρωσικής λίγκας κλπ., παίκτες μένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται με καθυστέρηση εδώ και χρόνια και δεν υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις έρχονται ενώπιον των δικαστηρίων ή του BAT, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος απαιτεί να πληρωθεί υπάρχει παρατυπία.

Το να περιορίζουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε μια ομάδα είναι αστείο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέχουμε εκατοντάδες χρόνια από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή του κλαμπ αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100%, όπως πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν από αρκετά χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν. Είναι τόσο απλό. Το τι θα γίνει μετά, ως ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε σήμερα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019, 15:54