Ο Κώστας Κουφός έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης (23/2) και δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Ο 32χρονος σέντερ ανέφερε:

«Σίγουρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με πραγματικά καλούς παίκτες και είμαι εδώ για να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλο τον κόσμο. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να βλέπουμε την κάθε μέρα διαφορετικά. Ξέρω πως έχουμε πιθανότητες για μια θέση στα πλέι οφ και εγώ για όσα λεπτά θα αγωνίζομαι θα παλεύω σκληρά ώστε να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, απάντησε: «Ναι μιλήσαμε. Μου είπε έλα εδώ, δούλεψε και παίξε σκληρά».

Κλείνοντας είπε: «Ξέρω τους Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Σπανούλη… Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες και ανυπομονώ να παίξω μαζί τους στο ίδιο παρκέ. Θα μου πάρει μερικές μέρες να βρω ρυθμό, όμως, θα είμαι έτοιμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης