Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη στη Μόσχα επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, ωστόσο ήδη οι παίκτες του έχουν αφήσει στην άκρη τον θρίαμβό τους στη ρωσική πρωτεύουσα, καθώς την Παρασκευή αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

O τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Κεστούτις Κεμζούρα στις δηλώσεις του εν όψει του ματς με τους Ισραηλινούς δήλωσε ότι η ομάδα του είναι πνευματικά έτοιμη, ενώ υποσχέθηκε ότι «θα πεθάνουμε στο παρκέ για τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μακάμπι παίζει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια της και πήρε τις νίκες. Είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες της Ευρωλίγκας. Η άμυνά τους τους ταΐζει την επίθεση. Είναι καλοί στα κλεψίματα και πιέζουν πολύ την μπάλα. Παίζουν δυνατά και είναι δυνατοί στη ρακέτα, ενώ έχουν κορυφαίους σκόρερ τους Κάσπι, Γουόλτερς και Γουίλμπεκιν. Οπότε θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Λιθουανός κόουτς.

Σε ερώτηση για το πώς θα μπορέσει να ισορροπήσει πνευματικά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε καλά πνευματικά. Το αναλύσαμε το παιχνίδι αυτό και το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς», ενώ κληθείς να μιλήσει για το ποια θα είναι τα κλειδιά της νίκης στο ματς με την Μακάμπι επισήμανε: «Τα κλειδιά θα είναι παρόμοια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πολλά που μπορείς να βελτιώσεις».

Ερωτηθείς για τον Παπανικολάου, ο Κεμζούρα, μη γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο διεθνής φόργουορντ, δήλωσε: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Θα ξέρουμε μέσα στην ημέρα»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος για τον κόσμο που θέλει να γεμίσει το ΣΕΦ είπε: «Είναι σπουδαίο αυτό και το εκτιμούμε. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Τους περιμένουμε και στα καλά και στα άσχημα. Να μας δώσουν ενέργεια και να ξέρουν ότι θα είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε στο παρκέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης