Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία περιέχει η συνέντευξη του Νικ Καλάθη στην «Mundo Deportivo». Ο νεοαποκτηθείς άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση των «μπλαουγκράνα», υποστήριξε ότι μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου «είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή στην καριέρα μου», ενώ δεν έκρυψε ότι είχε επαφές και με τον Ολυμπιακό, πριν υπογράψει στην «Μπαρτσα».

«Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή στην καριέρα μου. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και για μένα ήταν μία σχετικά εύκολη επιλογή», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής πόιντ γκαρντ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τώρα, όμως, ανήκω στην Μπαρτσελόνα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν η προτεραιότητά μου. Πάντα ένιωθα όμορφα γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να πανηγυρίσω τίτλους και γι’ αυτό ήρθα εδώ».

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε «φλερτ» με τον Ολυμπιακό ο ομογενής άσος παραδέχθηκε ότι: «Ήταν μία από τις επιλογές μου και, ναι, την σκέφτηκα, όπως κάθε επιλογή που είχα. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και κάθε ομάδα που με θέλει. Εξέτασα την πρότασή τους, μίλησα και μαζί τους, αλλά επέλεξα την Μπαρτσελόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης