Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη (16/1, 20:00, Novasports 2) φαβορί είναι η ομάδα της Τουρκίας.

«Πρώτα από όλα έχω να πω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, θεωρώ πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης αφού παίζει στο γήπεδο της, μπροστά στο κοινό της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να δώσουμε μια μάχη για 40 λεπτά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Σίγουρα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει μεγάλη ποιότητα και πολλοί παίκτες της μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν είναι μόνο 2-3 αυτοί που ξεχωρίζουν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στην ομάδα μας, στους παίκτες μας και στο υλικό μας και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να τους αντιμετωπίσουμε», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά των παικτών ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως είναι το φαβορί μιας και παίζει στην έδρα της. Εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει στο TOP-16. Σίγουρα το ότι έχουν κάνει ήττα στην έδρα τους ίσως να τους βάλει πίεση, αλλά μπορεί και να τους δώσει έξτρα κίνητρο. Δεν κοιτάζουμε, όμως, τι κάνουν αυτοί, αλλά τι κάνουμε εμείς. Παίζουν καλά ως ομάδα, αλλά θεωρώ πως εάν είμαστε εμείς σοβαροί έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Ο Γκάουντλοκ είναι ο πρώτος σκόρερ τους, αλλά δεν είναι ο μόνος που χρειάζεται προσοχή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης