Δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός απόψε, καθώς θα φιλοξενηθεί από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, στις 21:05 (Novasports 3) θα γίνει το τζάμπολ της αναμέτρησης, στην οποία οι Πειραιώτες θα υπερβάλουν εαυτούς, προκειμένου να δώσουν συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερυθρόλευκοι με τις νίκες επί των ΤΣΣΚΑ και Βιλερμπάν βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-14 και έχουν πλησιάσει την όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Πάντως απόψε θα βρουν απέναντί τους μία πολύ καλή ομάδα, που δείχνει αναγεννημένη με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο της και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ) με ρεκόρ 17-8.

Απέναντι στη Μακάμπι ο Μπαρτζώκας δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιλουτίνοφ (θα επανέλθει την Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό), Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλο (που χάνουν όλη τη σεζόν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως μετά την άρση του ban, που είχε επιβάλει η Euroleague στους Πειραιώτες, διαθέσιμοι για πρώτη φορά είναι οι νεοαποκτηθέντες Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, ενώ υπολογίζονται κανονικά και οι Μπράντον Πολ, Όγκουστιν Ρούμπιτ (προπονήθηκε χθες και παρά την εξάντλησή του θα πάρει κάποια λεπτά) και Τέιλορ Ρότσεστι.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπλακ, Κάσπι, Ντι Μπαρτολομέο και Γουόλτερς, αλλά αντίθετα επανέρχονται οι Ζούσμαν και Έισι.

Ο Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης