Η Αναντολού Εφές έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (77-75), έχοντας στρέψει την προσοχή της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός της πρωτοπόρου, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε πως για την ομάδα του αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε μία ημέρα πριν, για την 27η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έχουμε ακόμη ένα πριν περάσουν καν 48 ώρες. Για εμάς είναι σοβαρό μειονέκτημα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδωσε το δικό του παιχνίδι μία ημέρα πριν από εμάς. Μετά από καιρό θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και με το κίνητρο που μας δίνει πρέπει να βγάλουμε όσο μεγαλύτερη ενέργεια γίνεται για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Τούρκων.

Από τη μεριά του ο Τιμπόρ Πλάις στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μεγάλη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κρατήσουμε την πρώτη θέση, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή.

Θα πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και να ανακάμψουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί θα έχει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού. Επομένως, είναι σίγουρο πως θα έρθει με πολλή ενέργεια. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και μπροστά στον κόσμο μας θα έχουμε ακόμη περισσότερη ενέργεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης