Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να χωρίσουν και τυπικά οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει πρόταση από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν την ώρα που ο Ολυμπιακός ενδέχεται να προβεί στην απόκτηση και τρίτου παίκτη μεσούσης της σεζόν, με τον Ααρόν Τζάκσον να είναι ψηλά στη λίστα του Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Κουζμίνσκας πήρε χρόνο συμμετοχής σε 6 από τα 7 παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ βασικός ήταν σε 2. Ο Κεμζούρα δεν τον χρησιμοποίησε κόντρα στην Αναντολού Εφές την περασμένη Πέμπτη (7/11) στο ΣΕΦ. Σε 6 αγώνες, μέτρησε 5,8 πόντους με 27% στα τρίποντα, 2,2 ριμπάουντ, 0,2 ασίστ, 0,3 κλεψίματα, 0,5 λάθη και μόλις 4,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο. Η κορυφαία εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό στη Euroleague, ήταν στο εντός έδρας ματς με τη Βαλένθια όπου είχε 13 πόντους και 4 ριμπάουντ, αλλά μετά από αυτό, πέρασε απαρατήρητος στα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης