Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μακάμπι Tελ Αβίβ ο Γιώργος Δώνης. Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) τη λύση της συνεργασίας της με τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της «ομάδας του λαού» στο εφετινό πρωτάθλημα του Ισραήλ.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη και το τεχνικό επιτελείο του. Το κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιώργο και τους συνεργάτες του, για την αφοσίωση που έδειξαν απ’ την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την ομάδα. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 11 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, ούσα στο -11 απ’ την πρωτοπόρο, Μακάμπι Χάιφα. Τελευταίο παιχνίδι του Δώνη ήταν αυτό της περασμένης Δευτέρας (21/12), με τη Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, όπου η Μακάμπι έμεινε ξανά μακριά απ’ τη νίκη (0-0).

Κατά την τετράμηνη παρουσία του στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας, ο Δώνης την οδήγησε στους «32» του Europa League, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης