Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο μεγάλος αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης καθώς, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από τους «ερυθρόλευκους», ο πολύπειρος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μπλατ για ακόμη ένα χρόνο.

Το συμβόλαιο του Λαρισαίου γκαρντ με τους Πειραιώτες έληξε στο τέλος της φετινής σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο «V-Span» και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι άρχισαν τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τις δύο πλευρες να φτάνουν σήμερα σε συμφωνία, ώστε να συνεχίσουν μαζί για 10η συνεχή χρονιά!

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους» ανέφερε η ανακοίνωση που ανέβηκε στους λογαριασμούς της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Σπανούλης μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό το 2010, προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό, και στα εννέα χρόνια που είναι κάτοικος Πειραιά έχει κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» 7 τίτλους (2 Euroleague, 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο και 1 Διηπειρωτικό).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης