Νικολαΐδης: «Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νέντοβιτς»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, 17:29
Νικολαΐδης: «Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νέντοβιτς»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, o Αλέξανδρος Νικολαΐδης, θέλησε να απαντήσει δημόσια σε όσους τον κατηγόρησαν πως εσκεμμένα βρέθηκε δίπλα στον Νέντοβιτς προκειμένου να του προκαλέσει τον τραυματισμό, στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ που επιχείρησε, ο Σέρβος πάτησε στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αφού πρώτα ο ίδιος ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί πως ο Νικολαΐδης λειτούργησε εσκεμμένα στην φάση του τραυματισμού του στο ματς με το Λαύριο, ο Νικολαϊδης έγραψε:

«Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και δημόσια.

Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, 17:30