Ακόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Οι νεοφώτιστοι στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών ανακοίνωσαν την Πέμπτη την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού φόργουορντ, Ντουέιν Ντέιβις (1989, 1.96), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

ναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ντουέιν Ντέιβις, ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, όσο και στην Ισπανία, θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο σπουδαίος Αμερικανός αθλητής διαθέτει πλούσιο ταλέντο και από μικρός έκανε τη διαφορά στις μικρές μπασκετικές ηλικίες της Φιλαδέλφεια. Στο NCAA υπήρξε σταρ, όντας ηγέτης του Σάουθερν Μισισσιπί με 16 πόντους και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τελευταία του χρονιά.

Το καλοκαίρι του 2013 έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο του ΝΒΑ, καθώς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Summer League με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Τελικά, δεν τα κατάφερε οριακά και συμφώνησε με την ισπανική Μούρθια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 10 πόντους ανά αγώνα με την φανέλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόροιβος κινήθηκε αποφασιστικά και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, ολοκληρώνοντας την όγδοη μεταγραφή του μετά από τους Τζος Ματζέτ, Σάσα Βασίλιεβιτς, Μιχάλη Γιαννακίδη, Ανδρέα Κανονίδη, Νίκο Αγγελόπουλο, Ρομπ Λόουερλι και Ντάριους Γκάρετ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης