Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Κολοσσός, ο οποίος ζητά την επανάληψη των τελευταίων 6,1 δευτερολέπτων της αναμέτρησης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ομάδα της Ρόδου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Κολοσσός ενημερώνει πως τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένσταση ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την παράβαση που δεν καταλογίστηκε, αλλά είδε όλη η Ελλάδα, στα 6,1’’ πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα με σκορ 85-84, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μέσω της ένστασης ζητούμε να παιχτούν ξανά τα εναπομείναντα 6,1’’ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του Κολοσσού.

Δεχόμαστε, επίσης, στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους που επέδειξε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του στις 11/12, να επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας καθώς «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο σε αυτά και από τις αποφάσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δηλαδή των αθλητών. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε παιχνίδι στα χαρτιά. Ζητήσαμε απόδοση δικαιοσύνης και μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης