Με νίκη αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ηρακλής, επικρατώντας της Μόρναρ Μπαρ με 83-82 στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου του FIBA Europe Cup χάρη στο κόψιμο του Γιάννη Κουζέλογλου στην τελευταία επίθεση.

Η Μόρναρ Μπαρ ήταν το μοναδικό του «θύμα» στο Ιβανώφειο σε μια κόντρα που είχε χαρακτήρα προπονητικό για τους γηπεδούχους, αφού οι ελπίδες για κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στο FIBA EUROPE CUP είχαν εξανεμιστεί πριν από πολύ καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μαυροβουνίου πήρε μια μικρή διαφορά στο τέλος, με τον Ηρακλή να έχει δώσει χώρο και χρόνο σε παίκτες που θα του είναι χρήσιμοι στην προσπάθεια επιβίωσης στην ελληνική λίγκα.

Ο Κώστας Μέξας επανένταξε τον Γάιο Σκορδίλη που αγωνίστηκε με επιτυχία, με αποτελεσματικότητα και αρκετά μεγάλη διάθεση και δεν ξέχασε τον Κουζέλογλου, τον νεαποκτηθέντα Σταμάτη και τον Φίλιο, δίνοντας και σε αυτούς κομμάτι της δυνατής… προπόνησης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού υπήρχε ισορροπία, στο τέλος το +7 των φιλοξενούμενων ήταν πλεονέκτημα αλλά όχι καθοριστικό καθότι οι κυανόλευκοι επέστρεψαν για να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη. Και το κατάφεραν με ένα κόψιμο, στην εκπνοή του αγώνα, από τον Αγραβάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μαυροβούνιοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν αντικανονικό και έπρεπε να μετρήσει καλάθι (και μάλιστα νίκης) αλλά, οι διαιτητές δεν ενέδωσαν.

Από τον Ηρακλή δεν αγωνίστηκε ο Τέιλορ.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 43-40, 64-64, 83-82

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αγραβάνης 6(1), Κουζέλογλου 10(1), Παπαδάκης 5(1), Πετανίδης, Ντάνιελς 7, Ντάγκλας 12 (2), Λιντς 7, Γούλριτζ 8 (1), Φίλιος 2, Σταμάτης 9 (2).

ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ: Μιχαϊλοβιτς 20 (2), Ντέιβις 15(1), Γκόρντιτς 11(2), Σ. Μίκοβιτς 5, Μόσλεϊ 8, Σμιθ 12, Λάζιτς 8, Γέρεμιτς 15(3), Ζιβάνοβιτς, Μ. Μίκοβιτς, Ρακόσεβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης