Συνέντευξη στην εκπομπή «Δίκη στο Open» παραχώρησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της νέας αναβολής των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών, ενώ χαρακτήρισε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ως «μπροστινό», χωρίς ωστόσο να πει ονόματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα έκανε λόγο για «εικόνες ντροπής» μιλώντας για την παρουσία των ΜΑΤ έξω από τη Λεωφόρο την Κυριακή, για να μην γίνουν οι εκλογές της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος: 

«Οι αρχαιρεσίες αναβλήθηκαν τουλάχιστον 4-5 φορές. Όλα αυτα γιατί ήθελαν να συντάξει το μητρώο των σωματείων που θα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν. Ποιοι; Η Πολιτεία και όχι ο αρμόδιος φορέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαφέστατα και υπήρχε πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών. Φτάσαμε σε αυτά τα κωμικά, αρχαιρεσίες θέλαμε να κανουμε που είναι αναυθαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του κάθε Έλληνα.

Είχαμε τα ΜΑΤ με τις κλούβες ενώ το γήπεδο ήταν άδειο. Είναι εικόνες ντροπής που εκθέτει όλους μας. Εχουμε, όχι πραξικόπημα, αρχαιρεσίες, έρχονται τα ΜΑΤ και αποκλείουν τον χώρο…

Ο Αυγενάκης είναι ο μπροστινός. Εννοώ ότι υπάρχουν πίσω άλλοι που καθοδηγουν. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, δεν έχω στοιχεία αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ξέρετε πολύ καλά ποιους εννοώ, δεν θέλω να προχωρήσω σε ονοματολογία.

Προσβάλει το δικαστικό σώμα αυτό που είπε ο Αυγενακης ότι υφαρπάζονται δικαστικές αποφάσεις. Τεράστια προσβολή.

Δεν είναι δυνατόν η πολιτική εξουσία να έρχεται και να αναστέλει αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Είναι δυνατόν να υπάρχει διάκριση των εξουσιών; Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο μέσω των οποίων θα εκλέξουν τη διοίκηση που αυτοί θέλουν τι πρόβλεψη να κάνεις;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης