Ο Κάιρι Ίρβινγκ εμφανίστηκε σε οικογενειακό πάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκα και το ΝΒΑ ερευνά την ώρα και την τοποθεσία της εκδήλωσης, προκειμένου να προβεί σε κυρώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη.

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς έχει απουσιάσει από τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις της ομάδας του και παραμένει σε αγωνιστική αδράνεια για προσωπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο Ίρβινγκ δεν έχει πατήσει παρκέ μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσινγκτον, την περασμένη Τετάρτη και οι Νετς έχουν ρεκόρ 1-2 εν τη απουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ίρβινγκ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση, εναντίων των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να παραμένει εκτός μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπερ σημαίνει ότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για τους αγώνες με Νιού Γιορκ Νικς (13/1) και Ορλάντο Μάτζικ (16/1).

Ο 28χρονος πλέι μέικερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο τον περασμένο Μάρτιο και δεν επέστρεψε στις αναμετρήσεις των Νετς στη «φούσκα» του NBA κοντά στο Ορλάντο. Θεωρείται υγιής, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Νας, έχει δηλώσει ότι ο Ίρβινγκ δεν επικοινωνεί με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης