Απανωτά limit ups χτυπάει η μετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο χρηματιστήριο του παγκοσμίου μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο «Greek Freak», ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ, καταλαμβάνει την 75η θέση στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους «επώνυμους» στον κόσμο (αθλητές, καλλιτέχνες και όχι μόνο), καθώς αμείφθηκε με 43,2 εκατ. δολάρια για τον προηγούμενο χρόνο από τους Μπακς (24 εκατ.) και τους χορηγούς (19 εκατ.). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ποσό θα αυξηθεί σύντομα, εάν υπολογίσουμε τα έσοδα που θα έχει από το καινούργιο του παπούτσι, αλλά και την καινούργια συμφωνία με τους Μπακς.

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τα «ελάφια» σκοπεύουν να του προτείνουν το επόμενο καλοκαίρι και ένα σούπερ μαξ συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 250 εκατ. δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στη σχετική λίστα του Forbes βρίσκεται στην 8η θέση των παικτών από το ΝΒΑ, καθώς έχει μπροστά τους Λεμπρόν Τζέιμς (89 εκατ. δολ.), Στεφ Κάρι (79,8 εκατ. δολ.), Κέβιν Ντουράντ (65,4 εκατ. δολ.), Ράσελ Ουέστμπρουκ (53,7 εκατ. δολ.), Τζέιμς Χάρντεν (47,7 εκατ. δολ.), Κρις Πολ (43,8 εκατ. δολ.) και Κάιρι Ίρβινγκ (43,3 εκατ. δολ.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ (185 εκατ. δολ.) ενώ την τριάδα συμπληρώνουν η Κάιλι Τζένερ (170 εκατ. δολ.) και ο Κάνιε Ουέστ (150 εκατ. δολ.).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης