Ο Γιάννης Κουζέλογλου υπέγραψε την Τετάρτη τριετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν και έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που φορά τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο 19χρονος σέντερ αναδείχτηκε από τον ΜΑΣ Μαντουλίδης που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή του στους Σέρβους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κουζέλογλου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τη σχολική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το 2013 και κατέκτησε την τρίτη θέση πανελλήνια με την Εφηβική Ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης το 2012. Παράλληλα συμμετείχε στις εθνικές ομάδες εφήβων και νέων ανδρών.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Παρτιζάν ο νεαρός άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή τονίζοντας πως η παρουσία του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στην τεχνική ηγεσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της Παρτιζάν.

Πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλη παράδοση και καταπληκτικό προπονητή. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και σίγουρα αποτελεί έναν από τους λόγους που πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Σερβία, φορώντας τα χρώματα της μεγάλης Παρτιζάν. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο ΜΑΣ Μαντουλίδης συνεχάρη σε ανακοίνωσή του τον Γιάννη Κουζέλογλου: «Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την εξαιρετική του επιτυχία. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν και του ευχόμαστε να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του, δικαιώνοντας τις προσπάθειές του κι όσους τον εμπιστεύονται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης