Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η Εθνική ανδρών από τη Λετονία ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» δεν ήταν όσο συγκεντρωμένη και σκληρή θα έπρεπε στο σημερινό παιχνίδι.

Πάντως ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός έστειλε σύνθημα ανασύνταξης, επισημαίνοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει πλέον να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Εθνικής μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν όσο σκληροί και συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά ακόμη περισσότερο για τη Λετονία.

Τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν με αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσουν, να σουτάρουν και να πάρουν 40 πόντους από λάθη δικά μας και επιθετικά ριμπάουντ.

Δεν έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μόνο μια μέρα προετοιμασίας για το ματς με τη Βουλγαρία. Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο είναι μια νέα μέρα. Αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να κρατήσουμε την πρώτη θέση, πρέπει να νικήσουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Ξέρουμε τι έγινε στον αγώνα με τη Λετονία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης