Ο Λουίς Σκόλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως το Μιλάνο και η Ιταλία θα μετρούσαν χιλιάδες νεκρούς λόγω του κορωνοϊού, όταν υπέγραφε στην Αρμάνι στις αρχές της σεζόν.

Στα 39 του χρόνια, ο Σκόλα είχε κάνει τον πλανήτη να… παραμιλά με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας τον περασμένο Σεπτέμβριο, οδήγησε την «αλμπισελέστε» στον τελικο και ο ίδιος αναδείχτηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός διεθνής σκόπευε να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της εθνικής της πατρίδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρος ότι θα… αντέχει έναν χρόνο μετά. Εξάλλου, αυτές τις δραματικές στιγμές της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού για την ανθρωπότητα, το μπάσκετ είναι το τελευταίο που σκέφτεται ο Σκόλα!

Μιλώντας στην «Basket Plus», ο Λουίς Σκόλα επισήμανε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα πλέον. Θέλουμε οι άνθρωποι και γενικά ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ρωτήθηκε για το πώς κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο και είπε ένα… όνομα! Αυτό του Ιταλού τεχνικού, Έτορε Μεσίνα! «Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σκόπευα να συνεχίσω να παίζω. Το είχα πει και στον ατζέντη μου ότι θέλω να αφοσιωθώ μόνο σ’ αυτό το τουρνουά. Με προσέγγισαν καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα να ακούσω κάποια προσφορά. Κάποια στιγμή, μου είπε ο ατζέντης ότι ο Έτορε Μεσίνα ήταν στο Μιλάνο και με ήθελε μαζί του. Με κάλεσε και ο ίδιος στη συνέχεια κι αρχίσαμε να έχουμε επαφή,» δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Μεσίνα ο Σκόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης