Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άλεξ Καρούσο, συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη για κατοχή μαριχουάνας και σύνεργα ναρκωτικών, σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας. Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορίες αποτελούν πλημμελήματα.

Σύμφωνα με τον υπολοχαγό Μπόμπι Ρίτσαρντσον από το αστυνομικό τμήμα του Τέξας, ο Καρούσο προσπάθησε να επιβιβαστεί σε μια πτήση στο Easterwood Airport της πολιτείας των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοίκηση Μεταφορών και Ασφάλειας έλεγξε τις αποσκευές του Καρούσο, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό μαριχουάνας και αντικειμένων για τη χρήση ναρκωτικών, δήλωσε ο Ρίτσαρντσον.

Σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές, ο Καρούσο συνελήφθη για κατοχή μικρότερη από δύο ουγγιές μαριχουάνας και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα, αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση ύψους 4.200 δολαρίων.

Ο Καρούσο έπαιξε μπάσκετ στο Κολέγιο στο Texas A&M.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος άσος υπέγραψε με τους Λέικερς το 2017 και διαδραμάτισε βασικό ρόλο στις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Στη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο 6,4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 58 παιχνίδια, ενώ είναι πλέον unrestricted free agent.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης