Συμεωνίδης: «Με γυμνό μάτι δεν είδα βήματα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 12:26
Συμεωνίδης: «Με γυμνό μάτι δεν είδα βήματα»
Ο Στέλιος Συμεωνίδης, πρώην διαιτητής και πρόεδρος της ΚΕΔ, αναφέρθηκε στο τρίποντο του Σπανούλη στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως με γυμνό μάτι δεν είδε βήματα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στο δεύτερο ματς για την τρίτη θέση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σουτ του Σπανούλη:

«Με γυμνό μάτι δεν είδα βήματα, από την τηλεόραση. Αν κάτσεις και το δεις πέντε φορές, με ριπλέι, το αναλύσεις, το ξαναδείς, μπορεί να δεις βήματα. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ θέλει να μην παίξει, το διάβασα στα σάιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει ανακοίνωση επίσημη. Αν κάποιος είπε κάτι εν βρασμώ ψυχής, δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη θέση μιας ομάδας».

Για την απόφαση του Γκόντα να αποβάλει σχεδόν όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και του Άρη:

«Στα σεμινάρια -και το λέω γιατί εγώ το είχα διδάξει στους διαιτητές- τους είχα πει ότι υπάρχει το γράμμα του νόμου, αλλά πάντα υπάρχει και το πνεύμα του αγώνα. Έκανε λάθος 100% ο πρώτος διαιτητής, δεν ξέρω τι θα πει ο παρατηρητής, ο Νίκος Ζαβλανός, που είναι πολύ έμπειρος, όπως έμπειροι είναι και οι δύο άλλοι. Το πνεύμα του αγώνα όμως έλεγε πως δεν χρειαζόταν να πάρει μια τέτοια απόφαση. Ήθελε 18 δευτερόλεπτα, ο αγώνας είχε κριθεί, ήταν λάθος του.

Ένα καλάθι μετρούσε, είχε κι άλλες φάσεις ο αγώνας, δεν ξέρω τι θα πει ο παρατηρητής, ό,τι έβλεπα από την τηλεόραση. Ο Μακνίλ δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι, γίνονται πολλά φάουλ σε κάθε αγώνα, πάρα πολλά, που δεν σφυρίζονται, αλλά δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι. Λάθη γίνονται παντού, αλλά δεν πρέπει να βρίζουμε».

Για την ανακοίνωση του Άρη:

«Ο Άρης σαφώς και θα έχει κάτι στο μυαλό του, ας έρθουν να τους ακούσουμε, κάθε ομάδα αποφασίζει για τις κινήσεις της. Δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω, θα πρέπει να τους ακούσω, δε νομίζω ότι ήταν η διαιτησία η αιτία που έχασε τους αγώνες, έχανε με 15-17 πόντους. Ο καθένας έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται. Διάβασα π.χ. ότι ο ΠΑΟ δεν θέλει να παίξει και κατέθεσε ένσταση, ο καθένας το βλέπει από τη μεριά του».

Διαβάστε περισσότερα: Καταγγελίες Θανάση Γιαννακόπουλου: «Ο Σπανούλης με έβρισε!»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 12:51