Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αγκόλα για το Παγκόσμιο U17 του Ντουμπάι (11/8, 15:30) και όπως τόνισε το κλειδί για τη νίκη θα είναι η συγκέντρωση.

«Σίγουρα είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Όλοι, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο έδωσαν μάχες στην άμυνα, δεν θεωρώ πως υπήρξε κάποιος που ξεχώρισε. Όλοι ήταν υπέροχοι!», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Αγκόλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κλειδί είναι πάνω από όλα η συγκέντρωση. Στα δύο πρώτα παιχνίδια ξεκινήσαμε νωθρά και μουδιασμένα. Θεωρώ πως αν είμαστε από την αρχή 100% συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την ενσωμάτωσή του ίδιου και των Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλου και Παπαγιάννη που έγινε λίγα 24ωρα πριν το τζάμπολ, καθώς συμμετείχαν και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εφήβων U18, είπε:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η προσαρμογή. Το γεγονός βέβαια ότι με τα παιδιά ήμασταν μαζί και πέρυσι στην Εθνική Παίδων, βοηθάει. Νιώθουμε και οι τέσσερις παίκτες κούραση, όμως, έχουμε ενέργεια και θέληση να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης