ΣΕΠΚ: «Πρόθυμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 17:09
ΣΕΠΚ: «Πρόθυμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση που εξέδωσε στάθηκε στο πλευρό του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και ζήτησε την επιστροφή στη δράση των εθνικών κατηγοριών. Μάλιστα, ο ΣΕΠΚ δήλωσε ότι θα αναλάβει το κόστος για τα εβδομαδιαία rapid test που απαιτούνται, για τους προπονητές που είναι μέλη του.

Η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΕΠΚ είχε τονίσει μέσω ανακοίνωσης πως στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα στις εθνικές κατηγορίες, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Σε συνέχεια αυτού, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συντάσσεται με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ζητώντας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών από την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.

Γι αυτό τον λόγο μάλιστα, δηλώνουμε πρόθυμοι και έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test που απαιτούνται σε εβδομαδιαία βάση για όλους τους προπονητές/μέλη του ΣΕΠΚ, που εργάζονται σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών, προκειμένου να διευκολυνθεί επί της ουσίας η επιστροφή στα γήπεδα για όλους.

Ουδείς πρέπει να ξεχνά πως οι προπονητές και οι αθλητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα εξαιτίας της άρσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας εδώ και δύο μήνες. Η άμεση επιστροφή στα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, θα βοηθήσει αφενός στη λύση του βιοποριστικού προβλήματος που ταλανίζει εκατοντάδες προπονητές και αθλητές, ενώ επίσης θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, όταν οι υγειονομικές επιτροπές δώσουν το σχετικό πράσινο φως».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 17:11