ΣΕΠΚ: Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο από τον Σύνδεσμο Προπονητών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020, 17:01
ΣΕΠΚ: Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο από τον Σύνδεσμο Προπονητών

Από το Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται, ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα είναι ομιλητής διαδικτυακού σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών (ΣΕΠΚ). Το θέμα που θα αναλύσει ο Σφαιρόπουλος θα έχει τίτλο «Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση» και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το παρακολουθήσουν μέσω του Facebook Live, την ερχόμενη Δευτέρα (30/3) στις 13:00.

Ο ΣΕΠΚ επαναρχίζει τα διαδικτυακά σεμινάρια, η παρακολούθηση των οποίων θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την επιμόρφωση των Ελλήνων που ασχολούνται με το μπάσκετ εν μέσω απομόνωσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ αναφέρει:

«"Μένουμε σπίτι", κάνουμε το χρέος μας, αλλά παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επιμορφωθούμε. Ο ΣΕΠΚ επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάριά του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι Έλληνες προπονητές "Μένουμε Σπίτι", κάνοντας το χρέος μας απέναντι στον κορονοϊό. Οι ημέρες είναι απαιτητικές και ασυνήθιστες και γίνονται ακόμη πιο δύσκολες χωρίς την αγαπημένη μας ενασχόληση με το μπάσκετ. Για αυτό και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει τα διαδικτυακά του σεμινάρια, προσαρμόζοντας τη μορφή τους στις παρούσες συνθήκες.

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα (30/3, 13.00) θα πραγματοποιούνται διαδικτυακές ομιλίες έμπειρων και διακεκριμένων Ελλήνων προπονητών, τις οποίες τα μέλη μας θα μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσα από τη σελίδα του ΣΕΠΚ στο Facebook.

Την αρχή θα κάνει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε σεμινάριο και είναι το «Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση».

Η παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έναν καταξιωμένο προπονητή της Euroleague, καθώς και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τα σχόλια του Facebook».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020, 17:03