Σε στενό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, οι οποίοι σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα «etonline.com», προσθέτοντας ότι η τελετή έγινε στο Pacific View Memorial Park στην Corona Del Mar, στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Βανέσα και η οικογένεια, ήθελαν μια ιδιωτική τελετή για να θρηνήσουν την απώλειά τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους, καθώς είναι ακόμα δύσκολο για αυτούς να καταλάβουν ότι έχασαν δύο υπέροχες ψυχές», ανέφερε στην εν λόγω ιστοσελίδα, πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον της χήρας Μπράιαντ.

Παράλληλα, η Βανέσα Μπράιαντ, επιβεβαίωσε ότι στις 24 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, για τον Κόμπι και την Τζιάνα. Η τελετή, θα αρχίσει στις 10 το πρωί (σ.σ. τοπική ώρα) στο «Staples Center», όπου μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέικερς.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη (σ.σ. Και όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά απ΄ ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόμπι και η Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο τους έπεσε σε πλαγιά ενός λόφου κοντά στο Λος Άντζελες. Τα άλλα θύματα της τραγωδίας, είναι ο προπονητής του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι και η κόρη τους, Αλίσα που ήταν συμπαίκτρια της Τζιάνα, η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός προπονητή της ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών, η Σάρα και η Πέιτον Τσέστερ (σ.σ. μητέρα και κόρη) και ο πιλότος, Άρα Ζομπαγιάν.

Το θρυλικό «Staples Center», βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην διάσημη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, έγινε η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον (2009), αλλά και του Αμερικανού ράπερ, Νίπσεϊ Χασλ, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρυσι στην γειτονιά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης