ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ δεν είναι μόνον οι μεγάλες κατηγορίες»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 17:27
ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ δεν είναι μόνον οι μεγάλες κατηγορίες»

Με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) τονίζει πως «είναι αδιανόητο να μην έχουν ξεκινήσει και οι μικρότερες κατηγορίες, ενώ άνοιξε ήδη το λιανεμπόριο και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία και το άνοιγμα -υπό προϋποθέσεις- στην εστίαση». Ο ΠΣΑΚ εκφράζει την ικανοποίησή του για την επανέναρξη της Α2 ανδρών στο μπάσκετ, κάτι που έγινε μετά από «λουκέτο» για διάστημα πέντε μηνών, αλλά στέλνει ηχηρό μήνυμα πως «το οξυγόνο του ελληνικού μπάσκετ, είναι οι μικρότερες κατηγορίες και οι ακαδημίες».

Αναλυτικά, ο ΠΣΑΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Μπάσκετ δεν είναι μόνον οι μεγάλες κατηγορίες. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς, ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση για την έναρξη της Α2 κατηγορίας, ωστόσο, είναι αδιανόητο να μην έχουν ξεκινήσει και οι μικρότερες κατηγορίες, ενώ άνοιξε ήδη το λιανεμπόριο και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία και το άνοιγμα -υπό προϋποθέσεις- στην εστίαση.

Ωραίες είναι οι βιτρίνες, όμως, σημαντικότερη είναι η δουλειά που γίνεται πίσω από αυτές. Χωρίς δουλειά, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν βιτρίνες!

Το οξυγόνο του ελληνικού μπάσκετ, είναι οι μικρότερες κατηγορίες και οι ακαδημίες».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 17:29