ΠΣΑΚ: «Γιατί τόσο μίσος;»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 17:23
ΠΣΑΚ: «Γιατί τόσο μίσος;»

Την οργισμένη αντίδραση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών προκάλεσε η αναστολή στη λήψη απόφασης για την επαναλειτουργία των ακαδημιών και την επανέναρξη προπονήσεων στις μικρότερες κατηγορίες.

Παρά τη θετική εισήγηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που κατέθεσε το σχετικό αίτημα, η επιτροπή λοιμωξιολόγων αποφάσισε χθες (26/4) ότι το ζήτημα θα εξεταστεί μετά τις 10/5. Ο ΠΣΑΚ εκφράζει την αγανάκτησή του για την εξέλιξη αυτή, κάνει λόγο για "θάνατο του ερασιτεχνικού αθλητισμού" και καταλήγει: "Γιατί τόσο μίσος, τόσες διακρίσεις;".

Αναλυτικά ο ΠΣΑΚ αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook:

"Είμαστε κράτος δικαίου;

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την αγανάκτησή του, για την αντιμετώπιση που έχουν οι αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων και οι Ακαδημίες.

Ο "θάνατος" του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχει πολλά ονοματεπώνυμα. Κυριάκος Μητσοτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τους λοιμωξιολόγους δεν τους αναφέρουμε διότι όπως έχει αποδειχθεί, απλά εισηγούνται και άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις.

Μπορεί κάποιος να βγει υπεύθυνα και να πει, για ποιο λόγο, ενώ όλα "ανοίγουν" στην Ελλάδα, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει "κλειστός";

Έχουμε στείλει σε όλους αμέτρητους επιστολές και δεν άλλαξε κάτι! Πείτε μας τι άλλο να κάνουμε;

Γιατί τόσο μίσος, τόσες διακρίσεις;".

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 17:30