Με δηλώσεις που έκανε ο Ρικ Πιτίνο, στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την κατάκτηση του περυσινού νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της που θα κάνει υπό τις οδηγίες του η Εθνική μπάσκετ ανδρών για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στο Τόκιο.

Ο Αμερικανός τεχνικός κράτησε αποστάσεις από όσους προσπαθούν να δώσουν οπαδικό χρώμα στην επιλογή του ως ομοσπονδιακός τεχνικός, στέλνοντας μήνυμα ότι «είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε ό,τι αφορά την απονομή των βραβείων, εδώ το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Μιλώντας αρχικά για την όμορφη κοπέλα που μας δίνει τα βραβεία (γέλια)!

Αναφέραμε νωρίτερα ότι πηγαίνουμε στην Αμερική για επιμορφωτικά σεμινάρια… Σε εμένα συνέβη το αντίθετο, ήλθα στην Ελλάδα για να μάθω. Κάνει καλό να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω κοουτσάρει απέναντι σε προπονητές θρύλους όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι και ο Μάικ Σιζέφσκι όμως αυτοί οι προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους προπονητές στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή.

Όλοι έχουμε το ίδιο βασικό συστατικό. Έχουμε πάθος, είμαστε πεινασμένοι για το μπάσκετ!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή του. Σας εύχομαι υγεία, χαρές και επιτυχίες… Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, δεν μπλέκομαι σε αυτά. Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης