Ο τεχνικός της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε πως όλοι αμφέβαλλαν για την πρόκριση της Μονακό στο φάιναλ φορ της Euroleague και έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και αρχηγών, στο Κάουνας.

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων Σάσα Ομπράντοβιτς δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι πολλοί δεν πίστευαν στην Μονακό: «Όλοι από την αρχή αμφέβαλλαν για εμάς ότι θα είμαστε στο φάιναλ φορ. Είναι σπουδαίο. Το γκρουπ των ανθρώπων που με περιβάλλει με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής και να πετύχουμε όλα αυτά. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Ήρθαμε όχι απλώς για να διαγωνιστούμε, αλλά για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός ή η Μονακό: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και τόση εμπειρία. Είναι διαφορετικά στο φάιναλ φορ. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση για το κρατίδιο του Μονακό: «Αισθάνεσαι κάθε μέρα μετά την πρόκρισή μας τι σημαίνει αυτό για το Μονακό. Βασικά εδώ και δύο χρόνια το βλέπουμε. Είναι τιμή για εμάς, τους παίκτες, το Μονακό, τους φιλάθλους. Προσπαθούμε να διαφημίσουμε το μπάσκετ. Κάποιες φορές δεν υπήρχε τόση εκτίμηση για αυτό που κάναμε. Αλλά αυτό μας έδωσε κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα τα καταφέραμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστέρας της Μονακό Μάικ Τζέιμς ξέρει ότι στα φάιναλ φορ εξήγησε πως ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν δεν έχει καμία σημασία, αλλά μόνο τα 40 λεπτά του ημιτελικού.

Αναλυτικά ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε:

Για το φάιναλ φορ: «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Είχα βρεθεί ξανά σε Final Four το 2016, αλλά αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Προσπαθώ να απολαύσω την στιγμή και ελπίζω να πάρουμε δύο νίκες».

Για το αν αισθάνεται ότι η Μονακό είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό επειδή τον νίκησε δύο φορές στην κανονική περίοδο: «Δεν υπάρχουν φαβορί στα φάιναλ φορ. Απλώς μπαίνεις στο παρκέ και παίζεις. Λένε ότι είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα τρεις φορές. Είναι όμως ένα παιχνίδι ο ημιτελικός και δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες».

Για την παρουσία πολλών φίλων του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ: «Είναι ωραίο να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για τον πρώτο αγώνα και έτοιμος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης