Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για τον MVP της σεζόν 2019-20, κατέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε το ESPN.

Η κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο έχει κατεβάσει ρολά και το αμερικανικό δίκτυο ESPN διενήργησε ψηφοφορία μεταξύ εκπροσώπων του Τύπου που καλύπτουν τη λίγκα σχετικά με τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα της ψηφοφορίας ήταν παρόμοιο με αυτό του ΝΒΑ αφού η ψήφος για την πρώτη θέση μεταφράζεται σε 10 πόντους, η δεύτερη σε 7, η τρίτη σε 5, η τέταρτη σε 3 και η πέμπτη σε 1.

Ο «Greek Freak» συγκέντρωσε τις 60 από τις διαθέσιμες 70 ψήφους για την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 670 πόντους κι έτσι κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του MVP σύμφωνα με το ESPN!

Πίσω από τον Έλληνα αστέρα των Μπακς, ο οποίος ως γνωστόν την περασμένη σεζόν πήρε… το κανονικό βραβείο, ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 514 πόντους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανένας άλλος παίκτης πλην του Αντετοκούνμπο και του «Βασιλιά» δεν ψηφίστηκε πρώτος για MVP!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

mvp1.jpg

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης