Οι Σέλτικς είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά της περιφέρειάς της στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Το συγκρότημα της Βοστώνης νίκησε με 110-106 τη Φιλαδέλφεια, έκανε το 4-0 και πέρασε με «σκούπα» στην κορυφαία τετράδα της ανατολικής περιφέρειας.

Εκεί, η ομάδα του Μπραντ Στίβενς θα συναντήσει, κατά πάσα πιθανότητα, τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς, που οδηγούν τη σειρά απέναντι στους Νετς με 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σίξερς ήταν ανταγωνιστικοί, πάσχισαν για τη νίκη που θα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες τους να παραμείνουν στο «κόλπο», όμως ένα σερί 12-0 των Σέλτικς στα τελειώματα της τρίτης περιόδου αποδείχθηκε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα.

Ταυτόχρονα, οι 76ερς είχαν κάκιστο ποσοστό πίσω από τα 7,25 μέτρα καθώς μέτρησαν μόλις 9/34 τρίποντα, που σημαίνει ποσοστό 26,5.

Πρώτος σκόρερ των «Κελτών» ήταν ο Κέμπα Γουόκερ με 32 πόντους, ενώ πολύτιμη υπήρξε η συνεισφορά του Τζέισον Τέιτουμ, που ολοκλήρωσε τη συνάντηση με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Φιλαδέλφεια προσπάθησε περισσότερο απ΄ όλους ο Τζοέλ Εμπίντ, η στατιστική του οποίου κατέγραψε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης