Με την προθεσμία για ανταλλαγές στο NBA να λήγει στις 6 Φεβρουαρίου, οι ομάδες του πρωταθλήματος κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ τους εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, το Πόρλαντ έστειλε τους Κεντ Μπέιζμορ και Άντονι Τόλιβερ στο Σακραμέντο για τον βετεράνο Τρέβορ Αρίζα.

Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών, οι Μπλέιζερς θα δώσουν επίσης δύο επιλογές στον δεύτερο γύρο του ντραφτ στους Κινγκς, οι οποίοι με τη σειρά τους, εκτός από τον Αρίζα, θα στείλουν στο Πόρτλαντ και τους Ουένιεν Γκάμπριελ και Κάλεμπ Σουάνιγκαν. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, με αυτή τη συμφωνία το Πόρτλαντ εξοικονομεί 12.3 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να «ρίξει» στο μισό τον φόρο πολυτελείας που έχει να πληρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος Μπέιζμορ αγωνίζεται για οκτώ χρόνια στο NBA, ενώ φέτος έχει μέσο όρο 7.9 πόντους, 4.0 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά παιχνίδι. Βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο ενός τετραετούς συμβολαίου αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο υπέγραψε με την Ατλάντα τον Ιούλιο του 2016. Από την πλευρά του, ο 34χρονος Αρίζα διάγει την 16η σεζόν της καριέρας του στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, έχοντας φέτος μέσο όρο 6.0 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. Τον περασμένο Ιούνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων με το Σακραμέντο. Το Πόρτλαντ θα είναι η ένατη ομάδα στην καριέρα του στο NBA.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης