Περίπου τέσσερις μήνες μετά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Α1 μπάσκετ γυναικών, οι αθλήτριες ετοιμάζονται να πάρουν ξανά θέση στο τζάμπολ.

Το πρώτο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών επαναρχίζει, στις 7 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχοντας λάβει το «πράσινο φως» από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις τρεις αγωνιστικές είχαν διεξαχθεί, με τους αγώνες της 3ης να λαμβάνουν χώρα την 1η Νοεμβρίου στην Α1 γυναικών πριν ανακοινωθεί το «λουκέτο» λόγω του κορωνοϊού. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο για νέο σύστημα διεξαγωγής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως μετά και τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση αθλητικών δραστηριοτήτων, το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα επανεκκινήσει από τις 7 Μαρτίου. Το ακριβές πρόγραμμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης