Στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Τελ Αβίβ θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2021 ο Γιάννης Καστρίτης.

Η διοίκησης της ομάδας του Ισραήλ πρόσφερε μονοετή επέκταση συμβολαίου στον Έλληνα τεχνικό, με τον Καστρίτη να την αποδέχεται και να βάζει την υπογραφή του τη Δευτέρα (11/5).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, όπως αποφασίστηκε, το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα του Ισραήλ θα ολοκληρωθεί, με τον Καστρίτη να φτιάχνει βαλίτσες για να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στη Winner League.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στη λίγκα του Ισραήλ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και είμαι υπερήφανος που θα είμαι στην οικογένεια της Χάποελ και την επόμενη. Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη της, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει με τον κορονοϊό. Ελπίζω αυτό σύντομα να μείνει πίσω μας και να επιστρέψουμε το συντομότερο σε αυτό που αγαπάμε», δήλωσε αρχικά για την ανανέωσή του ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι σε κάθε παιχνίδι, θα δίνουμε ό,τι έχουμε και θα είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο υπέροχο κλαμπ, την ομάδα και τον κόσμο. Ανυπομονώ να σας δω σύντομα και μέχρι τότε να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε αποχωρήσει από τον Ηρακλή μεσούσης της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ στις 28 Ιανουαρίου, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης στη Winner League με 6 νίκες – 11 ήττες. Η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας έμεινε ικανοποιημένη από τη δουλειά του και αποφάσισε να πορευθεί μαζί του και τη νέα σεζόν.

Ως προπονητής πριν αναλάβει τη Χάποελ Τεβ Αβίβ, ο Γιάννης Καστρίτης έχει εργαστεί στην Απολλωνιάδα, την Ολυμπιάδα Πάτρας, τον Αρκαδικό, τα Τρίκαλα, την Κύμη, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ηρακλή. Διετέλεσε επίσης προπονητής της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 το 2019, όταν η εθνική κατετάγη στη 10η θέση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης