Το ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ προς το όνειρο ξεκίνησε, καθώς την Τετάρτη (21/8) η «επίσημη αγαπημένη» πέταξε με προορισμό την Κίνα, εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου.

Πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ η «επίσημη αγαπημένη» θα λάβει μέρος στο τουρνουά Atlas, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σουτσόου, ενώ στις 28 Αυγούστου θα αναχωρήσει για την Ναντζίνγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (1/9), την Βραζιλία (3/8) και την Νέα Ζηλανδία (5/8), στο πλαίσιο της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκλεκτοί 12 του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι οι:

Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης.

Όσον αφορά στον Κώστα Σλούκα παρέμεινε στην Αθήνα και ανάλογα με την κατάσταση του, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ιταλία θα αποφασιστεί για το αν θα ταξιδέψει στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση με δηλώσεις που έκανε πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης