Μπάσκετ: Ξεκινάει προπονήσεις η Εθνική Γυναικών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 16:24
Μπάσκετ: Ξεκινάει προπονήσεις η Εθνική Γυναικών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε ότι εξασφάλισε άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου οι διεθνείς παίκτριες να ξεκινήσουν προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket 2021.

Οι παίκτριες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Φεβρουάριο την Ισλανδία (4/2) και την Βουλγαρία (6/2), σε αγώνες που θα γίνουν σε καθεστώς «φούσκας» στην Σλοβενία.

Η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Γυναικών θα συγκεντρωθεί σε δύο γκρουπ, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις εν όψει των υποχρεώσεών της για την Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε από τη ΓΓΑ. Το πρόγραμμα των προπονήσεων  θα είναι από Δευτέρα έως και  Παρασκευή  και για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Οι αθλήτριες που καλούνται να βρίσκονται στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 18.00 είναι οι: Άννα Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός), Αγγελική Νικολοπούλου (Ολυμπιακός), Διονυσία Αλεξανδρή (Ολυμπιακός), Ιωάννα Δίελλα (Παναθηναϊκός), Ασπασία Καλαμπάκου (Παναθηναϊκός), Ευγενία Κωτούλα (Παναθηναϊκός), Ρία Πατεράκη (Εσπερίδες), Έλενα Μποσγανά (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Γεωργία Γρηγοροπούλου (Πρωτέας Βούλας), Χριστίνα Αναστασοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Αγγελική Βιντσηλαίου (ΠΑΣ Γιάννινα).

Οι αθλήτριες που καλούνται να βρίσκονται στο Εθνική Γυμναστήριο Μίκρας Α’ τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 17.00 είναι οι: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου (Ολυμπιακός), Δανάη Παπαδοπούλου (Παναθλητικός), Αικατερίνη Μπαξεβάνου (Παναθλητικός), Σοφία Σταματάκη (Παναθλητικός), Αθηνά Λέξα (ΠΑΟΚ), Λαμπρινή Πολυμένη (Νίκη Λευκάδας), Αναστασία Δροσούνη (Άρης)».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 16:25