Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, που κρίθηκε με δύο βολές της Γιούρου Λι σε «νεκρό» χρόνο, η Κίνα επικράτησε της Αυστραλίας με 76-74 και έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τον Γ΄ όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ γυναικών, στο Τόκιο.

Κορυφαία των νικητών ήταν η Σίγιου Γουάνγκ, η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε η Γιούρου Λι και 11 η Μενγκ Λι (7 ασίστ). Από την Αυστραλία, διακρίθηκαν η Εζι Μαγκμπέγκορ (15 πόντοι) και η Τζένα Ο’Χι (11 πόντοι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γαλλία νίκησε εύκολα τη Νιγηρία με 87-62 για τη 2η ημέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών (Β’ όμιλος), σημειώνοντας την πρώτη νίκη της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την πρώτη περίοδο (18-12), οι Γαλλίδες πάτησαν… γκάζι και «καθάρισαν» τη νίκη τους, έχοντας ως πρώτη σκόρερ την Σαντρίν Γκρουντά (14π.), αλλά και τέσσερις ακόμη παίκτριες που πέτυχαν από 13 π. (Μιγέμ, Γουίλιαμς, Γιοχανέ, Ντουσέ). Από τη Νιγηρία η Ναμουκαμάρα είχε 11 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης