Στη Ρίγα βρίσκεται από σήμερα (18/2) και ο Κώστας Παπαδάκης. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ ταξίδεψε το πρωί από την Αθήνα και το μεσημέρι έφτασε στην πρωτεύουσα της Λετονίας, όπου η εθνική ανδρών θα δώσει τους δύο τελευταίους αγώνες της, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022, με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (20/2, 16:30) και τη Λετονία (22/2, 19:30).

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι ο 14ος παίκτης της εθνικής στο τελευταίο «παράθυρο» και ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις της εθνικής στη Ρίγα, αφού είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά τεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παπαδάκης ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/2) για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αναχώρησε οδικώς από τη Λάρισα. Δεν μπορούσε να ταξιδέψει τη Δευτέρα (15/2), καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε δύο τεστ κορονοϊού. Χθες το απόγευμα (17/2), έλαβε αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα νωρίς το πρωί μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Ρίγα.

Κατά την άφιξή του στη Λετονία, ο νεαρός μπασκετμπολίστας δήλωσε: «Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για… περιπέτεια, ακόμη και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από εμένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι… τιμή και χαρά».

Ο Κώστας Παπαδάκης πρόσθεσε: «Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση μου, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα… ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης