Πανέτοιμοι για τους δύο αγώνες του πρώτου «παραθύρου» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 δήλωσαν οι διεθνείς, στη Media Day της εθνικής, μία ημέρα πριν την αναχώρηση για το Νιούκαστλ. Νωρίτερα, στην προπόνηση, είχαν μπει και οι Κασελάκης, Καββαδάς και Λούντζης, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην «πρώτη» χθες (22/11), λόγω του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Οι Καββαδάς και Λούντζης θα είναι στο τσάρτερ που αναχωρεί αύριο (24/11, 17:00) για την Αγγλία, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/11), με τη Μεγάλη Βρετανία. Στη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή (28/11) η εθνική αγωνίζεται απέναντι στη Λευκορωσία, θα ενσωματωθεί ο Κασελάκης. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία η αποστολή της εθνικής θα μεταβεί οδικώς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Παρών στη Media Day της εθνικής ανδρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος δήλωσε: «Έχω υπερηφάνια και χαρά». Ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων της ΕΟΚ, Δήμος Ντικούδης επισήμανε: «Βρίσκομαι σε μια νέα προσπάθεια στην ομοσπονδία, με πολύ καλό κλίμα και στην Εθνική Ομάδα, ενώ συνεργάζομαι με ανθρώπους που βρίσκονται εδώ γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν σε μια γενικότερα καλή προσπάθεια». Ο τζένεραλ μάνατζερ της εθνικής, Νίκος Ζήσης, είπε για τον ρόλο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Ο ρόλος είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ διοίκησης, προπονητή, παικτών και θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο από την πλευρά μου, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στις υποχρεώσεις της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος θα βρίσκεται όρθιος στο ματς με τους Βρετανούς, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Μανωλόπουλος νόσησε από κορονοϊό, εξήγησε για τον πρώτο αγώνα στο Νιούκαστλ: «Η Μεγάλη Βρετανία είναι άγνωστη, αλλά όχι όσο αδύναμη θεωρεί ο πολύς κόσμος. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει έναν κορμό για πολλά χρόνια και παιδιά που είναι έμπειρα και αγωνίζονται σε καλά πρωταθλήματα. Επίσης είναι πλήρης, δεν έχουν απώλειες από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να καταφέρουμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Οι Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (rookie) μίλησαν στους εκπροσώπους Τύπου για τα ματς με Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε για την προσμονή που υπάρχει για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Αναλυτικά, μίλησε:

-Για το αν αισθάνεται άγχος πριν τις πρώτες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών: «Δεν έχω άγχος, έχω περηφάνια. Είναι ένα συναίσθημα που δεν το είχα ποτέ μέχρι τώρα. Το ένιωσα πρώτη φορά στο ματς της Εθνικής Γυναικών που δώσαμε πριν λίγες μέρες και τώρα έχω αρχίσει επίσης να το νιώθω και για την ομάδα των Ανδρών. Δεν είναι άγχος, είναι περηφάνια και χαρά».

-Για τις αλλαγές που έγιναν στην Εθνική Ανδρών και την έλευση ανθρώπων όπως ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης: «Ήμουν ένα από τους υπεύθυνους για τις αλλαγές αυτές. Αν είναι σωστές ή όχι θα το πουν οι υπόλοιποι. Σε επίπεδο προθέσεων εισπράττουμε θετική ανταπόκριση από όλους. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Σε αυτό το άθλημα πολλά κρίνονται από ένα σουτ κι ένα ριμπάουντ. Για μένα όμως δεν είναι εκεί η επιτυχία ή η αποτυχία. Για μένα είναι στο πάθος, στη διάθεση, στην καθαρότητα…».

-Για την επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια: «Επί τρεις δεκαετίες η Εθνική ομάδα ήταν απούσα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν από τις πρώτες ενέργειες να πάμε εκεί. Θα πάμε και σε άλλες πόλεις. Η Εθνική ομάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Πήγαμε στην Ξάνθη με την Εθνική Γυναικών και το γήπεδο έβραζε. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά θέλουν αυτόν τον έκτο παίκτη δίπλα τους και ο κόσμος χαίρεται να απολαμβάνει από κοντά την Εθνική».

-Για την παρουσία παικτών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους, πάνω από συλλόγους ή προσωπικές φιλοδοξίες. Είχαμε μια επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μια πολύ εποικοδομητική κουβέντα, με θέληση σεβασμού και συνεργασίας. Μπορεί να είναι ένας αθλητής, μπορεί και δύο. Πιστεύουμε πως στο επόμενο παράθυρο μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο αυτό. Το μπάσκετ και η Εθνική ομάδα θα γίνει ο καταλύτης για να ενώσει όλους μας και να αμβλύνει τις αντιθέσεις».

–το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τη Α1 Ανδρών: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήμουν, γιατί ήμουν με την Εθνική ομάδα, που είχε μια εξαιρετική και συγκινητική εκδήλωση με τα παιδιά από την ακαδημία του Χολαργού. Προτίμησα να είμαι εδώ. Μπόρεσα να παρακολουθήσω το δεύτερο ημίχρονο και είδα ένα γήπεδο με φιλάθλους, γιατί είχαμε καιρό να δούμε κάτι τέτοιο. Επίσης είχαμε καιρό να δούμε αυτό το ντέρμπι και επίσης παρακολουθήσαμε έναν αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη. Μην περιμένετε πως θα αλλάξουν όλα με ένα μαγικό ραβδί σε μια στιγμή. Ο στόχος είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά για να πας εκεί χρειάζονται σταθερά βήματα. Χρειάζεται προσοχή, να αφήνουμε ό,τι τοξικό υπάρχει και να βλέπουμε μπροστά με αισιοδοξία. Πάντα το θετικό είναι περισσότερο από το αρνητικό, αρκεί να είσαι προς τη θετική πλευρά».

Ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης, δύο παίκτες με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες με την Εθνική Ομάδα βρίσκονται πλέον στο πλευρό των διεθνών. Στη σημερινή media day του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ, μίλησαν για τους στόχους που υπάρχουν, αλλά και το νέο τους ρόλο.

Ο Δήμος Ντικούδης είπε:

Για την πρώτη επαφή με την Εθνική Ομάδα: «Αυτό που είδα δύο μέρες είναι ένα πολύ καλό κλίμα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που βρίσκονται εδώ, υπάρχει ένα νέο προπονητικό επιτελείο. Υπάρχει η αναποδιά με τον κόουτς Μανωλόπουλο, αλλά όλοι δουλεύουν για να καλύψουν το κενό. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, είναι η αρχή των προκριματικών ενόψει μιας μεγάλης διοργάνωσης. Έχουμε όλοι μια αγωνία να ξεκινήσουμε σωστά και με το δεξί».

Για το δικό του ρόλο: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είναι πρωτόγνωρο και για μένα. Βρίσκομαι σε μια νέα προσπάθεια στην ομοσπονδία και πολύ καλό κλίμα και στην Εθνική Ομάδα, που συνεργάζομαι με ανθρώπους που βρίσκονται εδώ γιατί αγαπάνε αυτό που κάνουν σε μια γενικότερα καλή προσπάθεια».

Για την επιλογή της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τη Λευκορωσία (28/11): «Σίγουρα ήταν μια κίνηση που σκεφτήκαμε και την υλοποιήσαμε και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό για τη Θεσσαλονίκη, για τον κόσμο, να είναι κοντά στην Εθνική Ομάδα. Είναι κάτι που θα πρέπει συνεχιστεί και με άλλες πόλεις. Η Εθνική Ομάδα είναι όλων Ελλήνων και πρέπει να βρίσκεται παντού. Όσο είναι δυνατό αυτό να γίνεται, θα γίνεται. Και εύχομαι να νικήσουμε για να τελειώσει ωραία όλη αυτή τη προσπάθεια».

Ο Νίκος Ζήσης είπε:

Για το νέο του ρόλο: «Αρχικά επειδή είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά τοποθετούμαι δημόσια από αυτό το ρόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βαγγέλης Λιόλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω αυτό το ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σίγουρα κάτι καινούριο, αλλά από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σε μέρα προπόνησης ένιωσα αμέσως οικεία. Γνωρίζω πολύ καλά τα παιδιά, έπαιξε ρόλο που ήμουν στην Ελλάδα δύο χρόνια και τους περισσότερους παίκτες έχω υπάρξει συμπαίκτης ή αντίπαλος. Ο ρόλος είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ διοίκησης, προπονητή, παικτών και θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο από την πλευρά μου, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στις υποχρεώσεις της».

Για τη θέση που ήταν κενή ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια: «Είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Είναι μια θέση που δεν υπήρχε στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να υπάρχει μια επικοινωνία όλο το χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε πως οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας είναι περισσότερες το καλοκαίρι, οπότε η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική με όλα τα παιδιά, που απαρτίζουν την εθνική ομάδα στα παράθυρα και αργότερα όταν θα πλησιάζει το ευρωμπάσκετ. Είναι θέμα καρδιάς θέλησης να βρίσκομαι εδώ εγώ προσωπικά. Έχω μια πολύ καλή επικοινωνία με τον Δήμο Ντικούδη που είναι πλέον εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έχουμε ζήσει αυτό εδώ μέσα».

Για τον Γιώργο Κολοκυθά: «Ναι… Ο Γιώργος Κολοκυθάς ήταν μια σιωπηλή δύναμη στην ομάδα ένας άνθρωπος που έκανε πολλά πράγματα χωρίς να φαίνεται. Κάθε άνθρωπος το κάνει με τον δικό του τρόπο. Ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ χωρίς πολλές φορές να νομίζεις ότι είναι καν εκεί».

Για την Εθνική Ομάδα που παρουσιάζεται στα παράθυρα και τις προκρίσεις που έχει πάρει: «Αυτά τα παιδιά είναι διαφορετικά σε σχέση με το 2017, πριν από τέσσερα χρόνια. Νομίζω τότε θα ένιωθαν περισσότερο έξω από τα νερά τους και μια τεράστια τιμή. Και μπορεί να νιώθουν την ίδια τιμή, αλλά είναι πλέον έμπειροι, το έχουν ζήσει. Αυτό που βλέπω δύο μέρες τώρα είναι πως είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν το 100% σε κάθε προπόνηση, ήρθαν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν και πρέπει να το ξανακάνουν. Χρειαζόμαστε μια πρόκριση για το Παγκόσμιο του 2023 και όλοι αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Από εκεί και πέρα είδαμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά πως πέντε παίκτες της 12άδας που έφτασε ένα ημίχρονο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν παιδιά που έπαιξαν στα παράθυρα. Οπότε η Εθνική Ομάδα είναι ενιαία. Σίγουρα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προκριματικών αγώνων και διαφορετικοί παίκτες το καλοκαίρι, αλλά το είδαμε να εφαρμόζεται και πολλοί παίκτες βάσει συνθηκών και προβλημάτων μπορεί να είναι εν δυνάμει οι επόμενοι παίκτες του Παγκοσμίου ή του Ευρωμπάσκετ».

Ο Σάββας Καμπερίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αφομοίωση όσων ζητούνται από τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας για τα πρώτα παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

«Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται 100%. Υπάρχει διάθεση και κίνητρο από όλους. Η απουσία του κόουτς Μανωλόπουλου λόγω της ασθένειάς του μετριάζεται κάπως γιατί και ο ίδιος είναι ενεργός, έστω κι από απόσταση. Έχει σημαντικό μερίδιο σε ό,τι κάνουμε και παρά την απουσία του υπάρχει μια συνοχή που ελπίζουμε να βγει και στο γήπεδο», ανέφερε το μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Σχετικά με τη Μεγάλη Βρετανία, πρώτη αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την Πέμπτη στο Νιούκαστλ (20:30), είπε: «Η Μεγάλη Βρετανία είναι άγνωστη, αλλά όχι όσο αδύναμη θεωρεί ο πολύς κόσμος. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει έναν κορμό για πολλά χρόνια και παιδιά που είναι έμπειρα και αγωνίζονται σε καλά πρωταθλήματα. Επίσης είναι πλήρης, δεν έχουν απώλειες από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να καταφέρουμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τα στοιχεία που θεωρεί αναγκαία στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ο Σάββας Καμπερίδης είπε: «Η ενέργεια και η ομαδικότητα είναι βασικά στοιχεία για το παιχνίδι μας, αλλά είναι ευνοϊκό ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν αγωνιστεί μαζί και γνωρίζονται καλά, οπότε αυτό θα λειτουργήσει υπέρ μας και στους αγώνες».

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία παικτών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο πρώτο «παράθυρο», τόνισε: «Έχουμε μαζί μας τον Λούντζη και τον Καββαδά, που είναι σημαντικές μονάδες για μας. Έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την Εθνική ομάδα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε:

Για το στόχο της Εθνικής Ομάδας: «Στόχος είναι να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, ώστε η Εθνική Ομάδα να βρεθεί σε μία ακόμη τελική φάση και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και ότι καλύτερο μπορεί.

Για το πως αισθάνεται ως αρχηγός: «Δεν ξέρω πως είναι να σας πω την αλήθεια. Χθες μου το είπαν, δεν έχω προλάβει να το εμπεδώσω ακόμη. Δεν χρειάζεται αρχηγό αυτή η ομάδα. Έχουμε παίξει τόσους αγώνες, σε τόσα παράθυρα, έχουμε παίξει με τις μικρές εθνικές ομάδες, γνωριζόμαστε τόσο καλά που δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας που θα τραβήξει το δρόμο. Είμαστε όλοι ίσοι κι έχουμε τον ίδιο ρόλο και τον ίδιο σκοπό».

Για την απουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου: «Δεν μας επηρεάζει πολύ η αλλαγή προπονητή, γιατί δεν είμαστε άγνωστοι με τον κόουτς Σωτήρη. Τον ξέρουμε και μας ξέρει τους περισσότερους. Οπότε νομίζω αν μπορέσει να έρθει στον δεύτερο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Και με τον Σάββα ως πρώτο προπονητή ισχύει το ίδιο. Είναι τόσα χρόνια πρώτος προπονητής ή δεύτερος έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και η συνεννόηση που υπάρχει είναι στο 100%».

Για τη Μεγάλη Βρετανία, που ήταν και ο πρώτος αντίπαλος σε παράθυρα για την Εθνική Ανδρών: «Είναι πολύ διαφορετικά τώρα τα πράγματα σε σχέση με εκείνο το πρώτο παιχνίδι. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, ήταν κάτι πρωτόγνωρο, οπότε όλοι ήμασταν κάπως στα χαμένα, ήταν αχαρτογράφητα νερά. Τώρα είναι διαφορετικά, έχουμε παίξει σε τόσα παράθυρα και προκριματικούς, οπότε είμαστε όλοι πιο έτοιμοι. Παρόλα αυτά, η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει αλλάξει πολύ. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα που ήταν και πριν τέσσερα χρόνια. Έχει παιχνίδι στη ρακέτα, έχει αθλητικούς παίκτες, δεν απειλούν τόσο πολύ απ’έξω, αλλά είναι καλό στο transition παιχνίδι».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέφερε:

Για τη διαδικασία των παραθύρων: «Είναι μια γνώριμη πλέον διαδικασία για τα περισσότερα παιδιά πλέον. Έχουμε το ευτύχημα να έχουμε και νέα πρόσωπα που θα δώσουν ποιότητα και ενέργεια. Ξέρουμε λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει τι να κάνουμε. Είναι παιχνίδια ιδιαίτερων συνθηκών. Να εκμεταλλευτούμε το διάστημα που έχουμε μπροστά μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Για τη χημεία της ομάδας: «Η χημεία βελτιώνεται με το χρόνο και από τη στιγμή που περνάμε εργατοώρες περισσότερες κάθε φορά μέσα στο γήπεδο, σίγουρα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την παρουσία των Ντικούδη – Ζήση: «Είναι δύο παρουσίες που μας εμπνέουν και θέλοντας και μη πιστεύω όταν βρίσκονται μέσα στο γήπεδο όλοι προσπαθούν λίγο παραπάνω. Και μόνο η παρουσία τους για εμάς αποτελεί κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι Και δεν περιορίζεται στη φυσική παρουσία η συμβολή τους, αλλά μας βοηθούν σε πολλά πράγματα».

Για τη γραμμή των ψηλών: «Έχουμε παίκτες στη ρακέτα. Θεωρώ ότι έχουμε καλά κορμιά. Και ο Βασίλης (Καββαδάς) είναι πολύ υπολογίσιμη μονάδα και ο Γόντικας έχει κάνει άλματα βελτίωσης και ο Αγραβάνης μπορεί να καλύψει δύο θέσεις εύκολα. Είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα οι Βρετανοί έχουν καλές μονάδες στη ρακέτα, αλλά όχι τέτοιες ώστε να προκαλούν άγχος ή φόβο».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης σημείωσε:

Για την κλήση στην Εθνική Ανδρών: «Είναι κάτι πολύ μεγάλο, κάτι που ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γίνεται δουλειά δύο μέρες, έχουμε βάλει κάποια plays, δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε περισσότερες μέρες, αλλά πιστεύω θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

Για το καλωσόρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες: «Το καλωσόρισμα ήταν πολύ θερμό. Με τα παιδιά τα περισσότερα γνωριζόμασταν, είχαμε παίξει αντίπαλοι. Είναι απίστευτα όλα. Με έχουν καλωσορίσει θερμά και στην απογευματινή προπόνηση που ήρθα με βοήθησαν πολύ, γιατί έλειπα από την πρωινή που είχαν μπει κάποια plays. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος να παίξει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Λιετκαμπέλις και αν βοηθούν οι διεθνείς αγώνες που δίνει με την ομάδα του: «Ναι, νιώθω δικαιωμένος. Έκανα τη σωστή επιλογή να φύγω πριν τρία χρόνια από την Ελλάδα. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και ως παίκτης στο εξωτερικό και όπως φαίνεται έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Με βοηθάει πολύ ότι έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα με την ομάδα μου, κερδίζω σε εμπειρίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης