Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας επεσήμανε ότι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ήταν δική του απόφαση και ξεκαθάρισε ότι ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Όπως είπε ο κόουτς Κεμζούρα, ήταν κατά βάση δική μου επιλογή. Μιλήσαμε με τον κόουτς αρκετές φορές και ήταν ειλικρινής μαζί μου για τον ρόλο μου. Αποφάσισα να πάω σε μία ομάδα που θα μου δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι από τη μία καλό να έχεις ένα ματς την εβδομάδα γιατί προσαρμόζεσαι στον επόμενο αντίπαλο, ξεπερνάς μικροπροβλήματα τραυματισμών. Όταν όμως δεν παίζεις πολύ και είσαι δυσαρεστημένος με τα 10-12 λεπτά συμμετοχής, όπως ήμουν εγώ, παίρνεις μία απόφαση που μπορεί να μην ακούγεται και τόσο καλή. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, τα πήγαινα πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου. Η ζωή εκτός παρκέ είναι απίστευτη, αλλά πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα σου» ανέφερε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για τον Ντέιβιντ Μπλατ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε πολλά φιλικά με τον κόουτς Μπλατ και απόλαυσα τη συνεργασία μαζί του. Είναι πολύ καλός στο να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, οπότε ήταν κρίμα αυτό που συνέβη μετά την πρώτη ήττα. Ήταν ένας από τους λίγους προπονητές που έκανε ο,τι μου υποσχέθηκε. Στο ματς με τη Βιλερμπάν ξεκίνησα στη βασική πεντάδα ως 3άρι, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Όλα τα χρόνια έπαιζα στη θέση “3”. Όταν ένας προπονητής με έβαλε στο “4”, όλοι νόμιζαν για κάποιον λόγο ότι είμαι 4άρι. Θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερη επιρροή στη θέση “3”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης