Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Ανδρών έκανε το πρώτο βήμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 με νίκη επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα.

Πέντε παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γιώργο Καμπερίδη να είναι ένας από αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός άσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Τα εύστοχα αυτά σουτ ήταν στην αρχή και λειτούργησαν ίσως ως ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε πιο δυνατά, να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι από την αρχή».

Εν συνεχεία επισήμανε: «Προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο ομαδικά γίνεται, έτσι ώστε να βρούμε τις πιο εύκολες και σωστές λύσεις στην επίθεση. Αυτό ήταν που μας βοήθησε και σήμερα.

Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, το καταλαβαίνουμε και πιστεύω αγώνα με τον αγώνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα μειώνονται κι αυτά τα “κακά” διαστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα που μας δίνει καλή ψυχολογία, ώστε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο (14/7, 20.30) αντιμετωπίζουμε την Πολωνία. Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάποιους καλούς παίκτες και δεν πρέπει να της δώσουμε ρυθμό, όπως φυσικά δεν πρέπει και να την υποτιμήσουμε για κανένα λόγο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης