«Είμαι απόλυτα πιστός στους Λέικερς»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 10:35
«Είμαι απόλυτα πιστός στους Λέικερς»
Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε πιστός στους Λέικερς, παρά το γεγονός ότι οι «λιμνάνθρωποι» από την αρχή της σεζόν μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους μετά τη σεζόν 1957/58!

«Ακούω να λένε πως πρέπει να ζητήσω ανταλλαγή και να πάω σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τον τίτλο. Όμως εγώ δεν κάνω τέτοια. Είμαι απόλυτα πιστός στους Λέικερς. Πιστεύω πως πρέπει στα δύσκολα να μένεις και να παλεύεις και αποτελεί ευθύνη μου να βοηθήσω την ομάδα να γίνει όσο καλή μπορεί να γίνει. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια να βελτιωθούμε. Κάποια στιγμή θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έζησα πολλές επιτυχίες με τους Λέικερς και δεν μπορείς να τις απολαμβάνεις αυτές τις στιγμές και να φεύγεις στα δύσκολα. Δεν σκέφτομαι καν να φύγω. Είμαι ένας Λέικερ! Το αίμα μου είναι μοβ και κίτρινο», τόνισε ο Μπράιαντ και ρωτήθηκε για τις ευθύνες της ομάδας που δεν κατάφερε να φέρει κάποιον από τους μεγάλους σταρ που ήταν ελεύθεροι το καλοκαίρι:

«Ήταν δύσκολο να έρθουν, γιατί είχαν μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά. Ο Καρμέλο Άντονι έμεινε στους Νικς και ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ. Οι πιθανότητες να τους πάρουμε δεν ήταν με το μέρος μας, αλλά η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της. Ακόμη και στον Πάου Γκασόλ έκανε μια εξαιρετική προσφορά. Προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τους στηρίζω 110%».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 10:38