Τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον κυκλώνα «Ιανό» θέλησε να εκφράσει εμπράκτως η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε ο ΑΣ Καρδίτσας με ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλίας εκδηλώνοντας την πρόθεση να συνδράμει η οικογένειά του στην ενίσχυση των πληγέντων.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα στείλει είδη πρώτης ανάγκης στον Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, τα οποία θα διατεθούν στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Καρδίτσας αναφέρεται:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης