Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας εν όψει του Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Φρανκ Ντιλικινά τέθηκε «νοκ άουτ» από τις προσεχείς αναμετρήσεις των «μπλε» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και τα παιχνίδια για τον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο διεθνής πόιντ γκαρντ «υποφέρει από πόνο που δεν του επιτρέπει να είναι σωματικά στο 100%», με αποτέλεσμα ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο να μην μπορεί να μετέχει στην προετοιμασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξέλιξη αυτή και σε συμφωνία με το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο των «τρικολόρ», αποφασίστηκε ο άσος των Ντάλας Μάβερικς να μη συνεχίσει στην προετοιμασία και θα αποχωρήσει αύριο από την Μπολόνια, όπου βρίσκεται η εθνική Γαλλίας, ενώ δεν θα παίξει στο αποψινό φιλικό προετοιμασίας με την Ιταλία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο τεχνικός των «μπλε», Βενσάν Κολέ, δεν σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον 24χρονο άσο προς το παρόν, ενώ στην προετοιμασία συνεχίζουν 13 παίκτες. Ο Ισμαέλ Καμαγκατέ αναμένεται στο Μονπελιέ για να βοηθήσει στις προπονήσεις της εθνικής Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα τέθηκε «νοκ άουτ» από την προετοιμασία ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης