Αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6) ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ αναφορικά με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας τους, η οποία λήγει βάσει συμβολαίου στις 30 Ιουνίου.

Τα δεδομένα αλλάζουν στον τουρκικό σύλλογο που σκοπεύει να προχωρήσει σε μείωση του ετήσιου προϋπολογισμού, εξέλιξη που θα οδηγήσει σε μείωση των συμβολαίων των παικτών, καθώς και των μελών του τεχνικού τιμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, κάποιοι παίκτες της Φενερμπαχτσέ, ανάμεσα στους οποίους και ο Έλληνας γκαρντ Κώστας Σλούκας, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την πρωταθλήτρια Euroleague 2017.

Όπως και παλαιότερα στον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς, ως πολυνίκης προπονητής της Euroleague, έχει υψηλά στάνταρντ και απαιτήσεις. Βασικό κριτήριο για τον «Ζοτς» αποτελεί ο υψηλός στόχος από πλευράς διοίκησης για τίτλους σε όποια ομάδα κι αν έχει δουλέψει! Οι καθυστερήσεις στους μισθούς την τρέχουσα σεζόν αδιαμφισβήτητα επηρέασαν το κλίμα στα αποδυτήρια και γι’ αυτό ο Ομπράντοβιτς θα ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή όλα όσα έχουν να του πουν οι διοικούντες τη Φενερμπαχτσέ, πριν αποφασίσει και τους δώσει την οριστική απάντησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης