Την αναβολή της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε σήμερα (23/10) η Euroleague Basketball. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, αλλά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η γερμανική ομάδα.

Η Άλμπα ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι, καθώς η τοπική νομοθεσία επιβάλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, με αποτέλεσμα τα «άλμπατρος» να μένουν χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ παικτών που πρέπει να είναι «ετοιμοπόλεμοι», προκειμένου να μπορεί να διεξαχθεί ένας αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την τροποποίηση των ειδικών κανονισμών που έχει θεσπίσει φέτος η Euroleague Basketball λόγω κορωνοϊού, ο αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η σχετική ανακοίνωση προσθέτει ότι η διοργανώτρια αρχή θα συνεργαστεί με τις δύο ομάδες για να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις ως προς την εξεύρεση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής, η οποία θα ανακοινωθεί μόλις επιβεβαιωθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης