Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναλαμβάνει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα Πατρών παίρνει τα σκήπτρα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, συγκεντρώνοντας πάνω από το 50% των ψήφων και συγκεκριμένα 335.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα με 180 ψήφους, η οποία μπαίνει στο ΔΣ της ΕΟΚ, και στην τρίτη με 90 ψήφους αυτή του Άγγελου Παπανικολάου.

Η διαδικασία διεξήχθη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου (611 από τα 628).

Μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΟΚ, γνωστοποιήθηκε η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, στην οποία η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου έχει αυτοδυναμία (εξέλεξε 13 άτομα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα εξελέγησαν οι Φάνης Χριστοδούλου και Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ ως ανεξάρτητος εξελέγη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης. Ιστορία έγραψε η Άννυ Κωνσταντινίδου (παράταξη Λιόλιου), καθώς ο «θηλυκός Γκάλης» έγινε η πρώτη γυναίκα στην ΕΟΚ με διοικητικό πόστο.

Αναλυτικά:

1. Λιόλιος – Πρόεδρος

2. Φασούλας

3. Ντικούδης (Λιόλιος)

4. Ντάκουρης (Λιόλιος)

5. Κωνσταντινίδου (Λιόλιος)

6. Ρεντζιάς (Φασούλας)

7. Ασημακόπουλος (Λιόλιος)

8. Ηλιόπουλος (Λιόλιος)

9. Μαρλαφέκας (Λιόλιος)

10. Ζεϊμπέκης (Λιόλιος)

11. Βασιλειάδης (Λιόλιος)

12. Χριστοδούλου (Φασούλας)

13. Δίτσιος (Λιόλιος)

14. Τάκης (Λιόλιος)

15. Δελημπαλταδάκης (Ανεξάρτητος)

16. Νικολόπουλος (Λιόλιος)

17. Ευαγγέλου (Λιόλιος)

18. Πεταλωτής (Λιόλιος)

19. ΕΣΑΚΕ (Γαλατσόπουλος)

20. ΕΣΑΚΕ (Τριαντόπουλος)

21. ΕΣΑΚΕ (Δουβής)

22. ΣΕΠΚ (Γιαννάκης)

23. ΠΣΑΚ (Γλυνιαδάκης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης