Ευχάριστα νέα για την Εθνική μας - Ο Σλούκας ταξιδεύει την Τρίτη στην Κίνα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, 17:40
Ευχάριστα νέα για την Εθνική μας - Ο Σλούκας ταξιδεύει την Τρίτη στην Κίνα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Εθνική μας αναφορικά με τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο διεθνής γκαρντ την Τρίτη θα ταξιδέψει για την Κίνα, για να ενσωματωθεί μία ημέρα αργότερα στην αποστολή της «γαλανόλευκης».

Ο Έλληνας άσος βγαίνει νικητής στη μάχη που έδωσε με τον χρόνο, μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στη γάμπα (αιμάτωμα) στο ματς με την Ιταλία κι έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την άφιξη του Σλούκα την Τετάρτη στην Κίνα επιβεβαίωσε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ιορδανία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Σλούκας θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Ναντζίνγκ και θα μας συναντήσει εκεί.

Το βράδυ της Τετάρτης θα είναι εκεί, εμείς θα είμαστε λίγες ώρες νωρίτερα στην πόλη, συνεπώς από την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Τη Δευτέρα θα είμαστε 100% σίγουροι μετά την τελική εξέταση και θεωρούμε πως μετά από κάποιες προπονήσεις θα καταφέρει να συνεισφέρει στην ομάδα με το ταλέντο που έχει και τον περιμένουμε.

Αυτό δεν σταματά ότι συνεχίζουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή των παικτών, μέχρι τις 30 Αυγούστου που πρέπει να δηλώσουμε τη δωδεκάδα.

Πιστεύω πως θα έχουμε βγάλει τα κατάλληλα συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και υπάρχει συναγωνισμός για το καλό της Εθνικής», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το τεστ με την Ιορδανία είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι ρυθμού, όπως θέλαμε, μετά από ένα πολύ κοπιαστικό ταξίδι, προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες της χώρας.

Είμαστε σε καλό δρόμο, είδαμε αρκετά πράγματα, μοιράσαμε το χρόνο και θέλουμε να δούμε τα επόμενα φιλικά, ώστε η ομάδα να πάει στη Ναντζίνγκ στο μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας»,.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, 17:57