Θετική στο δεύτερο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε στις 30 Οκτωβρίου από την ομάδα της, Τσεγκλέντ, επί ουγγρικού εδάφους, βρέθηκε η Κατερίνα Σωτηρίου.

Ως εκ τούτου, η αρχηγός της Εθνικής γυναικών θα απουσιάσει από τους δύο αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, με Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11), στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, δεν υπολογίζει και στην τραυματία Ρένια Καρλάφτη. Στην Εθνική γυναικών κλήθηκε η Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κατερίνα Σωτηρίου, προέβη στην εξής δήλωση, αφού έμαθε πως είναι θετική στον κορωνοϊό: «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι διαγνώστηκα θετική στο δεύτερο τεστ κορωνοϊού (PCR), που έκανα, στις 30/10.

»Το γεγονός αυτό δεν μου επιτρέπει να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα λείψω από προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, όμως ελπίζω και εύχομαι ότι θα επιστρέψω δυνατή και υγιής, για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μας για νίκες και πρόκριση. Καλή επιτυχία στα κορίτσια και σε όλους που απαρτίζουν την ομάδα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης